Tuesday, 29 November 2011

assalamualaikum

hari ni aku just na bagi tahu beberapa prangai and tabiat aku yang mungkin korang semua tak tahu or ta sangka langsung . hehe lantak lah korang na baca ke tak . ikut suka kebebasan hati masing masing lah . aku ta memaksa :)

aku .. aku .. aku seorang yaaang :

* aku tak suka makan nasi tade kuah . sekurang kurangnya kalau tade lauk aku akan makan nasi dengan telur and bubuh something macam kicap , sos atau thousand island . 
* aku suka sangat makan ikan , lagi lagi ikan yang goreng garing garing . fuhh memang best !
* aku suka makan makanan barat .   
* and aku suka sangat makan apa apa saja yang ber'cheese , haha mana ta gemok ?
* aku ta suka lelaki sentuh aku , even tangan sekali punn . pada yang bukan muhrim laa . haha
* aku ta suka tengok orang couple buad  benda ta senonoh . haha geli ! and aku pun ta suka buad benda benda itu . harap maklum !
* aku suka tidur ada banyak bantal dekat sekeliling aku . mesti lebih dari tiga dan tidak boleh kurang dari tiga.
* aku sangat mengharuskan memakai selimut semasa tidur walaupun malam tu panas gila 
* aku akan memastikan jari kaki aku disorok di bawah bantal semasa tidur . kalau ta aku ta boleh tidur .
* aku akan cubit orang yang tidur disebelah aku kalau aku rasa takut and kalau aku ta boleh tidur 
* kalau ta boleh tidur aku akan baca ayat kursi and tiga kul sampai la aku tertidur .
* aku sangat suka berimaginasi bila ada permainan dekat depan mata aku . tak kesah la barbie doll sekali pun
* aku suka tengok benda benda kecil . 
* aku seorang yang cepat cemburu and sensitif . walaupun orang kata aku ni kasar and STERR . haha
* kadang kadang aku takkan tunjuk dekat orang bila aku terasa dan cemburu  
* aku akan berkelakuan berbeza pada setiap orang yang aku kenal . 
* kawan dan kekasih mempunyai pendapat yang berbeza tentang diri aku . kenapa ? sebab layanan yang aku bagi ta sama .
* aku ta pandai berfesyen macam orang lain sebab aku rasa serba salah . yang ni biar aku je yang tahu kenapa aku serba salah .
* aku suka baca article tentang sikap seseorang .
* aku teringin sangat na pakai baju jubah dengan purdah untuk selama lamanya . best ouh ! 
* aku suka tutup dahi kalau segan tak pun sentuh apa apa sahaja yang ada di muka aku ni .
* ada orang kata aku baik dan ada yang kata jahat ! haha 
* kalau aku percaya kan seseorang tu aku akan percaya dia sangat , tapi kalau dia ada tipu aku , kpercayaan aku akan kurang .
* aku lebih suka orang berterus terang kalau dia ada buad salah daripada aku dapat tahu dari orang lain 
* aku ta suka orang paksa aku buad benda yang aku ta mahu 
* aku sangat susah untuk melupakan orang yang aku betul betul sayang 
* aku benci bila kawan makan kawan . maaf !
* aku ta suka orang yang suka menunjuk nunjuk . 
* aku sangat suka lelaki yang berpakaian kemeja dan simple saja .
* aku benci lelaki yang ta hormat perempuan 
* aku respect dekat lelaki yang sentiasa menjaga maruah diri dia dan orang yang dia sayang 
* aku sangat suka bila orang cemburu dengan apa yang aku ada dan apa ang aku dapat !


haha penatnye tangan menaip benda ni . aku rasa sampai tu je la untuk kali ni . aku da ta tau na letak apa lagi . hehe . semoga anda lebih mengenali nurnazihah zuhairi :) thank you ! 

2 comments:

  1. blog mak tam bila nak follow...........

    ReplyDelete
  2. saya sudah follow maktam sayaaaangg :D

    ReplyDelete